TechSemut Malaysia

10 Laman Terbaik Muat Turun Serta Strim Filem Dan Drama

10 Laman Terbaik Muat Turun Serta Strim Filem Dan Drama

10 Laman Terbaik Muat Turun Serta Strim Filem Dan Drama
Mei 08
21:06 2017

Post ini adalah sebuah kesinambungan kepada post 10 Laman Tempat Muat Turun Dan Strim Filem. Harap anda enjoy dan silakan share kepada rakan-rakan anda masing-masing ya.

Kepada semua copy paster, harap anda burn in hell ketik share. Jangan sedap nak copy je.

1. OPloverz

Ini adalah lamannya, sekiranya anda jenis yang berminat dengan anime. Menyediakan pelbagai anime dengan sarikata Indonesia, rasanya tak salah kalau bookmark awal-awal.

2. Kdrama List – Dlkdrama

Dlkdrama adalah kependekan dari ‘download Korean drama’. Sesuai sangatlah kalau anda memang jenis layan KDrama. Abam bagi link untuk anda yang berminatlah kan. Macam-macam ada dalam tu.

3. HD Movies Kit

HD Movies Kit ni sebenarnya sesuai untuk mereka yang:

1. Tak reti guna torrent.
2. Tak minat guna torrent, katanya sebab banyak ‘makan data’. Hahah. Ikutlah nak..
3. Suka muat turun versi kecil sahaja.

4. Divx Crawler

Laman ini rasanya akan menjadi kegemaran kebanyakan pelajar kot. Sebab? Sebabnya senang sangat nak muat turun. Klik kanan, tekan ‘Save link as…’.

5. MyDownloadTube

Laman Mydownloadtube menyediakan beberapa pautan alternatif untuk anda muat turun video. Sumber yang banyak amat membantu anda yang malas nak cari akaun premium bagi sesetengah host.

6. Movies Crib

Biasanya abam cari filem Hindustan dekat sini. Hehe.

7. TvBox

Sesuai dengan namanya, ia menyediakan pelbagai siri televisyen, dan juga filem yang ‘rare’.

8. House Movie

Ini juga salah satu laman kegemaran abam. Sebab tampilannya nampak ‘bersih’, serta terdapat pautan-pautan alternatif untuk strim serta muat turun.

9. 123Movies

123Movies amat sesuai bagi mereka yang tiada masa hendak menanti muat turun selesai. Strim terus, dengan sarikata Korea biasanya. Hahaha (sebab gambar wayang, terimalah seadanya).

Kalau ada kualiti yang baik pun filem yang sudah dirilis beberapa bulan (ini perkara biasa).

10. Mp4Mania

Di sini, biasanya abam cari video-video gusti terbaru. Ada juga kartun, siri TV, dan sebagainya lagi. Anda boleh jelajah sendiri, cuma paparan laman ini nampak sedikit ‘cheap’. Itu sahaja kekurangannya.

Itu dia kawan-kawan, 10 laman paling syok setakat ni. silakan share okeh!

sumber : omghackers.com

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

CAPTCHA

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com