TechSemut Malaysia

Blander versi 2.72 akan di lancarkan

Blander versi 2.72 akan di lancarkan

September 30
15:55 2014

Kepada pengemar grafik kini nama perisian sumber terbuka ini bukan lagi asing bagi mereka. Blander perisan grafik 3d semua dalam satu di mana anda boleh mencipta animasi 3d , permainan 3d dan 2d , rekebentuk 3d grafik dan CGI  kini akan dilancarkan versi baru. Antaramuka yang makin bertambah baik dan ramah pengguna serta fungsi-fungsi yang telah di tambah bagi memudahkan kerja-kerja dan kualiti kerja.

Tidak hairanlah syarikat animasi seperti pixa mengunakan perisian ini dalam proses pembangunan cerita-cerita animasi mereka seperti monster inc. , toy story dan lain-lain.

Kepada pengemar-pengemar grafik dan berminat ingin menceburi bidang ini , apa kata anda mencuba mengunakan perisian ini . ada banyak video dan bantual pembeajaran yang boleh diperolehi di internet baik melalui youtube  dan blog . yang paling pentingnya perisian yang pada asalnya mencecah puluhan ribu ini adalah percuma dan di lesenkan di bawah sumber terbuka . Aplikasi ini boleh digunapakai di komputer windows , OS X dan Linux.

 

Di bawah andalah antaramuka perisian blander .

 

Untuk maklumat lanjut dan untuk memuat turun perisian ini layari

http://www.blender.org/

Share

About Author

hasnan

hasnan

Diploma dalam Sains Komputer (IT) dari UTM Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer (IT) dari UKM

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

<

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com