Berita Menarik

Blander versi 2.72 akan di lancarkan

Pembaca : 12
0 0

Kepada pengemar grafik kini nama perisian sumber terbuka ini bukan lagi asing bagi mereka. Blander perisan grafik 3d semua dalam satu di mana anda boleh mencipta animasi 3d , permainan 3d dan 2d , rekebentuk 3d grafik dan CGI  kini akan dilancarkan versi baru. Antaramuka yang makin bertambah baik dan ramah pengguna serta fungsi-fungsi yang telah di tambah bagi memudahkan kerja-kerja dan kualiti kerja.

Tidak hairanlah syarikat animasi seperti pixa mengunakan perisian ini dalam proses pembangunan cerita-cerita animasi mereka seperti monster inc. , toy story dan lain-lain.

Kepada pengemar-pengemar grafik dan berminat ingin menceburi bidang ini , apa kata anda mencuba mengunakan perisian ini . ada banyak video dan bantual pembeajaran yang boleh diperolehi di internet baik melalui youtube  dan blog . yang paling pentingnya perisian yang pada asalnya mencecah puluhan ribu ini adalah percuma dan di lesenkan di bawah sumber terbuka . Aplikasi ini boleh digunapakai di komputer windows , OS X dan Linux.

 

Di bawah andalah antaramuka perisian blander .

 

Untuk maklumat lanjut dan untuk memuat turun perisian ini layari

http://www.blender.org/

About Post Author

hasnan

Diploma dalam Sains Komputer (IT) dari UTM Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer (IT) dari UKM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Tinggalkan Balasan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.