terpakai malaysia ucanlah system restorant malaysia

Blander versi 2.72 akan di lancarkan

Kepada pengemar grafik kini nama perisian sumber terbuka ini bukan lagi asing bagi mereka. Blander perisan grafik 3d semua dalam satu di mana anda boleh mencipta animasi 3d , permainan 3d dan 2d , rekebentuk 3d grafik dan CGI  kini akan dilancarkan versi baru. Antaramuka yang makin bertambah baik dan ramah pengguna serta fungsi-fungsi yang telah di tambah bagi memudahkan kerja-kerja dan kualiti kerja.

Tidak hairanlah syarikat animasi seperti pixa mengunakan perisian ini dalam proses pembangunan cerita-cerita animasi mereka seperti monster inc. , toy story dan lain-lain.

Kepada pengemar-pengemar grafik dan berminat ingin menceburi bidang ini , apa kata anda mencuba mengunakan perisian ini . ada banyak video dan bantual pembeajaran yang boleh diperolehi di internet baik melalui youtube  dan blog . yang paling pentingnya perisian yang pada asalnya mencecah puluhan ribu ini adalah percuma dan di lesenkan di bawah sumber terbuka . Aplikasi ini boleh digunapakai di komputer windows , OS X dan Linux.

 

Di bawah andalah antaramuka perisian blander .

 

Untuk maklumat lanjut dan untuk memuat turun perisian ini layari

http://www.blender.org/

Write a Comment

view all comments

*