Galaxy Note merupakan salah satu siri telefon pintar yang terkenal dengan penawaran stylus terbina, dinamakan S-Pen. Pada Galaxy Note 9, Samsung menambah-baik penawaran mereka, dan menyertakan kebolehan menggunakan S-Pen sebagai alat kawalan untuk merakamkan gambar.

Samsung Galaxy Note 9

Dengan adanya ini, pengguna boleh mengawal rakaman gambar dengan lebih teratur, dan tidak lagi perlu terkejar-kejar dan berlari ketika ingin merakamkan gambar berkumpulan selepas menetapkan pelbagai posisi untuk merakamkan gambar.

Pada S-Pen, pengguna boleh tekan sekali pada butangnya, dan ia akan merakamkan gambar. Pengguna juga boleh dwi-tap pada butang S-Pen untuk mengubah dari kamera hadapan ke belakang dan sebaliknya.

Samsung Galaxy Note 9

Dengan penawaran ini, ia sekaligus memudahkan lagi pengguna dalam merakamkan gambar secara perseorangan atau berkumpulan.

Bagi anda yang sering merakamkan pelbagai gambar setiap hari, Galaxy Note 9 semestinya suatu pilihan yang baik bagi anda. Telefon pintar ini boleh didapati pada harga serendah RM3699 hari ini melalui pelbagai pengedar rasmi Samsung seluruh negara.

Layari : Samsung Galaxy Note 9

Ini adalah advertorial daripada Samsung.

Sumber : amanz.my

By neto

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.