TechSemut Malaysia

Gambar LG G6 Tertiris Ke Arena Web

Gambar LG G6 Tertiris Ke Arena Web

Gambar LG G6 Tertiris Ke Arena Web
Januari 24
02:28 2017

LG sebelum ini sedia menjadualkan acara khas pada 26 Februari ini bersempena dengan MWC 2017, dimana mereka dijangka memperkenalkan telefon pintar terbaru mereka, LG G6. Kini, seperti kebanyakkan peranti sebelum ini, gambar peranti berkenaan tertiris, memperlihatkan apakah yang bakal dibawakan oleh LG.

LG G6

LG G6 dijangka menggunakan skrin bersaiz 5.7-inci, dan berbeza dengan sebelumnya, ia tidak akan menyertakan sokongan modular. LG G6 juga dikatakan bakal dilengkapi sokongan dwi-kamera pada bahagian belakang, serta pengimbas cap jari dibawah kamera belakang.

Dari segi rekaaan, melalui apa yang tertiris, LG dilihat akan menggunakan rekaan bezel nipis yang kian menjadi trend terkini. Dengan saiz bingkai yang kecil, ia mampu menjadikan peranti tampil lebih seksi, selain saiz keseluruhan peranti yang tidak begitu besar. LG G6 ini turut dikatakan bakal dilengkapi sokongan bicu audio, dan dilengkapi sokongan kalis air.

Seperti biasa, sama-sama kita nantikan pengumuman lanjut pihak LG pada acara MWC 2017 ini untuk mengetahui secara keseluruhan penawaran terbaru mereka ini.

Source: amanz.my

Label

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

<

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com