terpakai malaysia ucanlah system restorant malaysia

Glowforge Printer laser 3D . Kini hasil kilang mampu di lakukan di rumah anda

Screen Shot 2015-09-28 at 9.23.34 PMAnda mungkin pernah mendengar mesin pemotong laser yang besar yang mampu memotong dan membuat pelbagai corak dalam masa yang pantas dan licin . Jika dulu , hanya syarikat-syarikat besar sahaja yang mampu mempunyai mesen sebegini . Namun sekarang  glowforge memperkenalkan printer laser 3d yang mampu memotong dan membuat corak dalam apa jua jenis peScreen Shot 2015-09-28 at 9.23.21 PMmukaan  dengan perkakasan seperti percetak anda . Bayangkan jika macbook and mempunyai rekabentuk potongan laser gaya anda sendiri ? bayangkan mencipta bag duit gaya rekaan anda ? dan sebagainya.

Produk baru ini , yang kini di buka untuk pra order dengan harga diskaun 50 % iaitu pada harga USD 1,995 untuk pakage asas  dan ianya akan mula di pasarkan pada Desember ini .

Untuk Maklumat Lanjut Layari :

http://glowforge.com/

 

 

fmovies 123 tv shows 123 series hd 123moviesfree 123movies watch tv shows online free watch tv shows free online watch anime free online watch movies online free watch tv shows online free watch movies online myflixer flixtor watch series online swatchseries soap2day watchmovieshd watchserieshd