TechSemut Malaysia

Google Memperkenalkan Google WiFi

Google Memperkenalkan Google WiFi

Google Memperkenalkan Google WiFi
Oktober 05
02:47 2016

Apabila mengunakan wi-fi di rumah anda , anda pasti mengalami masalah talian yang semakin kurang dan perlahan . Ini akan menyebabkan sambungan anda pada internet semakin pelahan . Ianya pasti amat menyukarkan kerana anda perlu duduk di satu kawasan sahaja untuk melayari internet dengan laju dan stabil.

Google memperkenalkan produk baru mereka google wi-fi , Ianya penyambing wi-fi tanpa perlu anda memerlukan kabel atau membuat perubahan konfigurasi pada peralatan ada . Anda boleh gunakan di ruang yang kurang kekuatan wi-fi untuk menjadikan signal nya baik semula dengan penyambungan google wi-fi .

Projek google ini adalah berasaskan projek on-hub antara mereka dan TP-link dan asus .  Ia juga di datangkan dengan Apps android dan IOS yang mana anda mampu mengawal pengunaan pada satu-satu peranti dengan  mengunakan talifon pintar anda contoh paling mudah anda boleh memberhentikan sambungan internet peranti yang di gunakan anak anda semasa makan atau sesi pembelajaran . Harga jualan bagi sebiji adalah USD 129  manakala Pakage 3 biji berharga USD 299 yang boleh di dapati melalui google stor , amazon , walmart dan best buy

Label
Share

About Author

hasnan

hasnan

Diploma dalam Sains Komputer (IT) dari UTM Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer (IT) dari UKM

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

<

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com