Huawei Malaysia kini telah pun mengumumkan penawaran komputer riba premium terbaru untuk pasaran tempatan, iaitu Huawei MateBook X Pro (2020). Komputer riba ini akan ditawarkan untuk pengguna tempatan bermula 16 Mei ini.

Huawei MateBook X Pro (2020) hadir dengan cip pemprosesan Intel Core i7-10510U, menyertakan memori sehingga 16GB RAM, storan sehingga 1TB NVMe PCIe SSD, dan dilengkapi dengan sokongan kad grafik NVIDIA GeForce MX250 GPU.

Huawei MateBook X Pro

Melengkapkan ia juga adalah skrin sebesar 13.9-inci dengan nisbah paparan 3:2, dan dilihat lebih memfokuskan kepada penawaran premium untuk perniagaan. Komputer riba ini turut menyertakan rekaan webcam pop-naik yang tersembunyi pada papan kekuncinya. Seperti kebanyakkan komputer riba, Hyawei MateBook X Pro (2020) turut hadir dengan Windows 10 Home, selain menyertakan pengimbas cap jari untuk sekuriti tambahan.

Bagi anda yang berminat, boleh mendapatkan komputer riba MateBook X Pro ini pada harga RM7999 di Malaysia. Huawei turut menyertakan sejumlah hadiah percuma untuk pembelian, termasuk Huawei Sond X, tetikus Huawei, beg Huawei, dan juga Huawei Band 4.

Sumber : amanz.my

By neto

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.