Huawei kini dilihat telah menerbitkan penawaran Petal Search melalui AppGallery untuk pengguna tempatan, sekaligus memudahkan pengguna dalam menemui pelbagai aplikasi yang diminati mereka.

Petal Search dilihat berfungsi sebagai sebuah aplikasi setempat untuk pengguna Huawei melakukan pencarian aplikasi, dan menemui aplikasi yang diminati mereka. Semua carian dihubungkan terus ke beberapa sumber, dan memuat-turun terus aplikasi berkenaan untuk dipasang pada peranti pengguna.

Petal Search

Sebagai contoh, anda boleh membuat carian Instagram, dan menemuinya dari laman seperti APKPure, dan memuat-turun terus ke peranti Huawei dengan hanya satu klik. Petal Search juga turut menghubungkan pengguna ke AppGallery sekiranya aplikasi berkenaan terdapat pada kedai aplikasi Huawei.

Dengan langkah ini, ia sekaligus memudahkan lagi pengguna dalam menemui aplikasi yang diminati mereka, dan tidak perlu risau berkenaan kekurangan aplikasi di AppGallery.

Selain itu, Petal Search turut menawarkan kemudahan untuk mengikuti pelbagai berita, selain memudahkan anda mengemaskini aplikasi ke versi terkini melaluinya.


Bagi anda yang menggunakan telefon Huawei dengan AppGallery, boleh memuat-turun dan menggunakan aplikasi Petal Search ini hari ini dalam memudahkan lagi penemuan aplikasi yang diminati anda.

Muat-Turun Petal Search dari AppGallery

Sumber : amanz.my

By neto

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.