terpakai malaysia ucanlah system restorant malaysia

iPhone 7 Product Red Mendapat Sambutan Luar Biasa Di China

Warna merah ialah warna yang dipercayai membawakan “ong” kepada orang berbangsa Cina. Ini ialah sebab mengapa kaum cina memakai baju berwarna merah pada hari keraian. Minggu ini iPhone 7 Product Red berwarna merah diumumkan dan mula dijual hari ini. Di China sambutan ke atas peranti edisi khas ini adalah di luar dari jangkaan.

Apple dilaporkan hanya menghasilkan 73410 unit peranti ini untuk pasaran China. Namun berdasarkan laman tunjuk minat JD.com di China, hampir 500000 individu telah menunjukkan minat untuk memilikinya. Jelas sekali iPhone dan warna yang membawakan tuah ini adalah kombinasi untuk jualan yang tinggi. Bagaimana pula dengan anda? Adakah anda berminat untuk memiliki iPhone dengan pilihan warna merah ini?

Sumber : amanz.my

Write a Comment

view all comments

*

fmovies 123 tv shows 123 series hd 123moviesfree 123movies watch tv shows online free watch tv shows free online watch anime free online watch movies online free watch tv shows online free watch movies online myflixer flixtor watch series online swatchseries soap2day watchmovieshd watchserieshd