TechSemut Malaysia

Kemas Kini GTA Online Gunrunning, Kini Anda Boleh Menjadi Penyeludup Senjata

Kemas Kini GTA Online Gunrunning, Kini Anda Boleh Menjadi Penyeludup Senjata

Kemas Kini GTA Online Gunrunning, Kini Anda Boleh Menjadi Penyeludup Senjata
Mei 30
10:11 2017

Grand Theft Auto V dipasarkan pada bulan September 2013 tetapi yang tidak membuatkan Rockstar menghentikan daripada mengeluarkan kandungan tambahan permainan tersebut. Kita telah diberi kereta, pakaian, senjata, dan juga bangunan ditambah kepada permainan melalui kemas kini yang terdahulu dan tidak lama lagi, kita akan mendapat satu lagi kemas kini yang besar yang membolehkan anda menjadi penjual dan penyeludup senjata.

Grand Theft Auto 5 Gunrunning yang dijadualkan akan dipasarkan pada bulan Jun akan memberi tumpuan kepada industri perdagangan senjata haram yang telah berpusat di bahagian selatan San Andreas. Anda akan mempunyai pilihan untuk membeli pangkalan bawah tanah di Blaine County melalui laman web Maze Bank di dalam permainan

Apabila apabila anda telah membelinya, anda akan ditunjuk arah kepada pintu hac yang membawa anda kepada pengkalan bawah tanah di mana anda akan menjalankan perniagaan senjata anda. Anda akan dapat untuk menjual pelbagai senjata untuk mendapatkan wang tunai kepada beberapa pelanggan jenayah anda dan anda juga boleh mengubah suai senjata anda sendiri dengan kendaraan yang ada. Sebagai contoh, anda boleh mengambil yang kereta lama dan mengubahnya menjadi menjadi seperti didalam filem Mad Max.

Kendaran baru yang berada didalam kemas kini ini termasuk armored personnel carrier (APC), dimana ia hampir sama dengan APC dari Grand Theft Auto 4’s Ballad of Gay Tony. Dan APC ini mampu beroperasi diatas air, seperti yang anda lihat dalam gambar di atas.

sumber : http://techoais.com/

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

<

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com