devicesTechsemut ingin berkongsi sebuah perisian yang datan bersama-sama komputer mudah alih jenama dell. Perisian yang di beri nama fastaccess ini di bangunkan oleh sensiblevision . Anda hanya perlu mendaftar muka anda selepas proses pemasangan . kemudian anda kini boleh meng log masuk komputer mengunakan windows anda dengan hanya menunjukan muka anda pada camera .

Kelebihan mengunakan perisian ini:

  • Log komputer lebih cepat : kini anda tidak perlu lagi menaip katalaluan setiap kali menghidupkan komputer anda
  • Jimat Tenaga : Perisian ini juga mampu mengubah komputer anda dari hidup kepada keadaan tidur apabila anda tiada di depan komputer
  • Mudah dan ramah pengguna:  anda tidak perlu berbuat apa-apa dengan hanya duduk di depan komputer anda komputer akan di log masuk dan laman web yang anda set .
  • Ingat laman kata laluan laman web : memudahkan anda log masuk laman-laman web dan sistem web .
  • Mudah digunakan : Tidak seperti kebiasaan kini anda tidak perlu lagi mengingati katalaluan atau memerlukan perkakasan ke 3

Jika anda bukan pengguna komputer jenama dell , boleh layari url di bawah untuk muat naik dan memasang . Ia menyokong sistem pengoperasian windows dan akan datang mac os X. Selain dari komputer , perisian ini juga menyokong penggunaan pada iphone , ipad dan android .

http://www.sensiblevision.com/en-us/download.aspx

By hasnan

Diploma dalam Sains Komputer (IT) dari UTM Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer (IT) dari UKM

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.