muatturunMakanJom adalah aplikasi untuk mencari tempat makan yang sedap, rare dan special di seluruh Malaysia. Ia dibina untuk memudahkan warga Malaysia yang gemar bercuti untuk mencari lokasi kedai makan yang menjadi tumpuan penduduk di sekitar kawasan tersebut. Jalan-jalan Cari makan dengan mudah! Muat turun adalahpercuma.

 

Kenapa kena guna MakanJom?

 

Senang cari tempat makan sedap berdekatan

Antara muka yang kemas dan ringkas akan memudahkan anda mencari kedai makan bersesuaian berdekatan anda. MakanJom hanya mempamerkan informasi yang releven kepada anda, bebas dari lebihan informasi.

 

Baca review sebelum pilih tempat makan

Sistem MakanJom akan menyediakan pautan blog-blog ulasan makanan yang berkaitan dengan tempat makan pilihan anda, untuk menyenangkan anda membuat keputusan kedai yang mana menjadi pilihan anda.

 

Tunjuk jalan menggunakan Waze dan Google Maps

MakanJom menyediakan cara yang mudah untuk anda membuka lokasi tempat makan terus ke aplikasi navigasi yang terdapat di dalam telefon pintar anda seperti Waze dan Google Maps.

 

Mudah dan ringkas digunakan

MakanJom amat mudah digunakan. Anda tidak memerlukan tutorial khas untuk menggunakannya. Lima minit selepas menggunakan MakanJom, kami pasti anda sudah selesa menggunakannya.

Data tempat makan yang lengkap

Setiap data tempat makan disemak oleh pihak kami. MakanJom memastikan data yang dimasukkan tepat, lengkap dan releven untuk kepuasan pengguna. Data tempat makan akan ditambah setiap hari dan akan ditambah baikkan dari semasa ke semasa.

Untuk Maklumat Lanjut Layari
http://makanjom.com/

By hasnan

Diploma dalam Sains Komputer (IT) dari UTM Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer (IT) dari UKM

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.