Ini adalah artikel pengiklanan bersama Intel® dan GLOO®.

Dibawah senarai cip pemprosesan Intel® Core™ Generasi Ke-10 ini, ianya didatangkan dengan pelbagai varian SKU dari Intel® Core™ i9, Core™ i7, Core™ i5 dan Core™ i3, dimana ianya dibangunkan mengikut permintaan dan kesesuaian bajet. Sebagai pencipta kandungan, sebuah cip pemprosesan yang berprestasi tinggi amat diperlukan dan teknologi Intel® Thermal Velocity Boost mampu mencapai permintaan tersebut. Ianya mampu meningkatkan kuasa kelajuan sehingga 5.3GHz tanpa melalui proses overclock, semua ini terhasil dari Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0.

Jikalau anda inginkan cip pemprosesan baharu seperti yang diperkatakan, mari lihat tawaran desktop oleh GLOO® yang dimana pakej desktop mereka bersama CPU ini ditawarkan bermula dari RM 1,699.

Pakej mereka mempunyai pelbagai variasi untuk para Gamers dan juga Pencipta Kandungan. Bermula dari pakej Basic Entertainment (dengan menggunakan Intel® Core™ i3), ianya dijual dengan harga serendah RM 1,699, sesuai untuk sesiapa inginkan binaan desktop yang ringkas dan kasual.

Namun untuk sesiapa yang inginkan lebih kuasa, GLOO® juga menawarkan pakej yang lebih ideal dengan cip Intel® Core™ i5 generasi ke-10, dipasangkan bersama NVIDIA® GeForce® GTX 1660 yang mampu bermain permainan video pada tahap kualiti tinggi seperti permainan Call of Duty Warzone, Forza Horizon 4, mahupun Cyberpunk 2077. Ianya juga ditawarkan dengan harga yang agak menarik, iaitu pada RM 3,799. Binaan ini semestinya berkuasa dan mampu bermain beberapa permainan baharu untuk beberapa tahun yang akan datang.

Untuk pakej yang terakhir adalah Elite Multi-Tasking, sebuah binaan kuasa tinggi dengan Intel® Core™ i7 Generasi ke-10 bersama NVIDIA® GeForce® RTX 2060 pada paras harga RM 5,279. Sesuai untuk khususnya pada Pencipta Kandungan yang bakal menjadi bintang Virtual Youtuber kelak!

Kesemua binaan dari GLOO® ini sedang didalam tawaran dan akan tamat pada 26 Disember 2020. Tambahan lagi, setiap pembelian akan disertakan dengan topeng muka dan sterilizier.

Anda boleh daftarkan minat anda melalui pautan ini atau kunjungi kedai konsep mereka di Plaza Low Yat, tingkat 2 – Waze | Google Maps. Pakej ini juga boleh didapati didalam laman web mereka. Untuk lebih maklumat lanjut, anda boleh hubungi GLOO® disini.

Sumber Asasl : gamermalaya.my

By neto

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.