Kadangkala anda ingin menenagkan diri dan inginkan permainan kasual didalam PC anda. Jikalau mood tersebut mendatang, mungkin anda boleh cuba lihat GameTop.

Nota: Ini adalah artikel iklan dari GameTop.com.

Laman web dari Singapura ini menyediakan ratusan permainan kasual yang sedia untuk dimuat turun pada bila-bila masa untuk dimainkan, dan semuanya adalah percuma. Ya, GameTop menawarkan kesemua permainan mereka secara percuma dan ianya diperolehi secara sah atas sebab perlesenan antara mereka dan syarikat pembangun.

Sergei Eliseev, Pengasas GameTop mempunyai pandangan yang menarik dimana beliau tidak mahu semua kerja keras pembangun permainan video disia-siakan. Malah beliau juga menyatakan mereka sedang bekerjasama dengan ratusan pembangun permainan video untuk membantu dan sekaligus menambahkan pendapatan mereka.

Melalui kerjasama ini, beliau juga percaya hasil kerja mereka bakal didedahkan kepada lebih banyak pengguna.

Walaupun percuma, kesemua permainan ditawar oleh GameTop adalah bebas iklan dan semestinya juga bebas virus mahupun malware. Kesemua permainan diedarkan secara sah dan pemain hanya muat turun ke PC pemain dan mula menikmati permainan pilihan hati pemain.

Dari permainan perlumbaan kasual sehingga permainan peperangan, pelbagai aneka jenis pilihan disediakan didalam GameTop. Anda boleh lihat senarai permainan mereka disini.

Sumber Asasl : gamermalaya.my

By neto

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.