OnePlus 3T, kiri Gunmetal dan kanan Soft Gold. Gambar kredit to TechnaveAssalamualaikum dan Salam Sejahtera
Bertemu lagi kita dalam artikel mengenai produk OnePlus.
Kita tahu bahawa OnePlus 3 dan 3T telah mendapat sambutan orang ramai sehingga pengeluaran OnePlus 3 ditangguhkan gara-gara tak cukup stok.


Di India, pihak OnePlus mengatakan mereka merancang pembuatan telefon pintar yang baru pada tahun hadapan. Laporan dari Reuters, yang menemu ramah General Manager operasi OnePlus India mengatakan mereka harus mempunyai set perkongsian pengeluaran pada awal Q1, tahun 2017. Beliau juga mengatakan bahawa kemungkinan OnePlus akan berkerjasama dengan beberapa rakan kongsi di India, tetapi enggan menamakan mana-mana mereka selain daripada Foxconn.


Baru-baru ini IDC menerbitkan sebuah laporan yang mengatakan OnePlus merupakan penjual ketiga terbesar telefon pintar premium dalam India. Ia jelas bahawa membina kualiti premium dipasangkan dengan harga yang berpatutan membuatkan OnePlus 3T mendapat penghormatan dari pelanggan. OnePlus akui yang mereka mengalami kerugian 30% jualan kerana kehabisan stock dan mereka hanya menjual peranti mereka secara rasmi di Amazon serta mengatakan mereka tidak mempunyai apa-apa rancangan untuk menukar tetapan ini.


Terdapat kedai-kedai lain yang tidak rasmi untuk membeli produk OnePlus, tapi OnePlus nasihatkan para pengguna untuk membeli produk mereka melalui peruncit yang rasmi. Mereka tiada rancangan untuk menjual produk pada peruncit yang lain buat masa ini, tetapi mereka ingin membuka “Experience Center” tidak lama lagi dan lokasinya mungkin selatan hab teknologi India, Bengaluru maka para pelanggan dapat mencuba dahulu produk OnePlus sebelum menempahnya


Jadi, apa pendapat anda? Jika ada sebarang cadangan dan pertanyaan boleh komen di bawah. Saya berharap sangat-sangat mereka membuka cawangan di Malaysia. Terdapat pelbagai produk OnePlus yang menarik, tetapi semua kena beli dalam talian. adududu


Sumber, xda-developers
sumber : omghackers.com

By hasnan

Diploma dalam Sains Komputer (IT) dari UTM Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer (IT) dari UKM

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.