terpakai malaysia ucanlah system restorant malaysia

PortableApps kini menyokong aplikasi cloud

_features_-_installer12v2

PortableApps , perisian sumber terbuka dan percuma yang di bena bagi pengguna windows menjalankan aplikasi tanpa perlu memasang kepada komputer mereka. Dengan mengunakan perisian ini , anda hanya perlu membawa USB atau portable HDD anda ke mana sahaja tanpa perlu bimbang aplikasi di tempat yang anda tuju itu tiada aplikasi yang anda perlukan . Anda hanya perlu buka aplikasi anda dengan mengunakan portableapps .

Kini kemudahan terbaru yang telah di tambah oleh pencipta aplikasi ini di manda anda boleh memasang dan mengunakan aplikasi storan cloud anda seperti google drive , microsoft OneDrive dan Dropbox  ke  mana sahaja tanpa perlu memasang kepad komputer yang and gunakan . Malah perisian ini amat berguna bagi juruteknik dan pegawai IT bagi membuat penyelengaraan komputer kepada pelangan mereka. Perisian ini didatangkan percuma dan terdapat kod sumber jika anda berminat.

Malah anda juga boleh mencipta aplikasi anda sendiri dengan tools yang di sediakan seperti perisian antivirus , office dan lain-lain aplikasi yang disokong.

Untuk maklumat lanjut layari PortableApps.com

 

 

Write a Comment

view all comments

*