Berita Menarik

Red Hat Menggalakkan Perusahaan Malaysia Menerusi Inovasi Sumber Terbuka

Pembaca : 26
0 0

Berlangsungnya Forum Perdana Red Hat di Hotel Hilton telah memperlihatkan sokongan Red Hat bagi membantu perusahaan dari pelbagai industri di Malaysia termasuk kerajaan, perkhidmatan kewangan, penjagaan kesihatan dan telekomunikasi – mendapatkan lebih banyak kelenturan dan ketangkasan menggunakan sumber terbuka untuk membantu mengubah dan mengembangkan perniagaan mereka.

Bertemakan slogan Ideas Worth Exploring, acara ini mempamerkan bagaimana teknologi sumber terbuka dapat menyediakan platform untuk imaginasi, satu titik penting untuk membolehkan secara kolektif menolak kemungkinan baru.

Damien Wong – Naib Presiden dan Pengurus Besar, Pertumbuhan Asia & Pasaran, Red Hat turut menyatakan penyelesaian ini dapat membantu syarikat mewujudkan infrastruktur awan skala yang tangkas dan cekap-namun selamat. Damien juga berkongsi bersama komuniti sumber terbuka, dengan mengatakan pendekatan yang diambil adalah untuk meraikan kerjasama, ketelusan dan perkongsian yang berfungsi sebagai prinsip mereka. Perihal ini mampu menjadi kunci kepada potensi dunia, dan membantu orang lain kekal berdaya saing digital dalam menghadapi gangguan.

Disamping itu, Red Hat juga mengumumkan bahawa iZeno sebagai Rakan Kongsi Perniagaan Lanjutan untuk Malaysia dengan menawarkan para pelanggan dan pembangun penyelesaian dalam ekosistem rakan kongsi ketika membina projek IT generasi akan datang mereka menggunakan teknologi Red Hat.

Sumber : amanz.my

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Tinggalkan Balasan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.