DJ Koh, yang mengetuai bahagian mudah-alih di Samsung kini dipetik mengatakan kepada pelabur, dimana Samsung mungkin memilih untuk tidak memperkenalkan Galaxy Note baharu pada pertengahan kedua 2021 ini.

Seperti ramai sedia maklum, siri Galaxy Note merupakan siri peranti mercu yang ditawarkan oleh Samsung – yang hadir bersama stylus S-Pen. Ia mempunyai peminatnya yang tersendiri dan diminati ramai di seluruh dunia. Sebelum ini, beberapa laporan telah hadir mengatakan Samsung akan menamatkan penawaran Galaxy Note – apatah lagi dengan ciri S-Pen yang dibawa ke siri Galaxy S21 pada tahun ini.

DJ Koh mengatakan ia merupakan salah satu tekanan untuk memperkenalkan dua peranti mercu dalam setahun, dan mungkin menyukarkan Samsung untuk memperkenalkan Galaxy Note pada pertengahan kedua 2021 ini. Komen ini hadir selari dengan tekanan terhadap pengeluaran semikonduktor yang memberikan kesan kepada pengenalan peranti baru oleh pelbagai pengeluar seluruh dunia.

Apa pun, ia turut dikatakan Samsung mungkin mengubah latar waktu pengenalan, dan memperkenalkan salah satu model Galaxy Note pada tahun hadapan, 2022.

Sumber : amanz.my

By neto

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.