Shenmue 3 mungkin memegang rekod untuk menjadi Kickstarter permainan video yang paling tinggi dibiayai oleh orang ramai, tetapi itu tidak bermakna ia boleh dibangunkan lebih cepat daripada permainan AAA yang lain. Pengarah projek Yu Suzuki pencipta permainan ini, mengumumkan bahawa projek itu akan ditangguhkan sehingga separuh kedua 2018.

Shenmue 3 telah diumumkan semasa sidang media E3 Sony 2015, bersama dengan The Last Guardian dan Final Fantasy VII remake, tetapi walaupun dengan pendapatan yang tinggi dari Kickstartes dari beribu peminat, progres pembuatan permainan ini nampaknya agak lambat.

Pembuatan permainan mulai perlahan setelah kempen Kickstarter yang membawa pulangan besar itu tamat. Dan baru-baru ini pemaju Shenmue 3 mengeluarkan satu kenyataan mengesahkan bahawa mereka tidak akan menghadiri E3 tahun ini untuk memberi tumpuan kepada pembangunan permainan tersebut.

Walaupun dengan kelewatan ini, peminat permainan ini dikatakan gembira dengan dengan berita ini. Ramai yang merasakan menjadualkan semula adalah perlu untuk menghasilkan pengalaman yang terbaik bagi permainan ini, mengatakan bahawa 2017 pelepasan kelihatan tidak realistik. “Kami memahami dan kami menyokong anda! Terima kasih kerana meluangkan masa untuk menyampaikan permainan yang terbaik. Juga, terima kasih kerana memberitahu kami tentang kelewatan ini. Kami berasa seronok seperti kami adalah sebahagian daripada pasukan anda, “tulis seorang peminat.

sumber : http://techoais.com/

By neto

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.