Berita Menarik

Touch ‘n Go Menawarkan Rebat 20% Untuk Tol Terpilih Bagi Pembayaran Menggunakan “Pay Direct””

Pembaca : 16
0 0

Touch ‘n Go sebelum ini telah memperkenalkan sokongan “Pay Direct” melalui dompet digital TNG eWallet – dimana ia membolehkan pengguna pautkan kad Touch ‘n Go fizikal ke aplikasi dompet digital berkenaan, dan pembayaran akan menolak baki pada dompet digital terlebih dahulu sebelum baki pada kad.

Ciri ini dinamakan sebagai “Pay Direct”, dan telah diaktifkan pada plaza tol beberapa lebuhraya di Lembah Klang – iaitu di lebuhraya DUKE, LKSA dan juga SMART.

TnG DUKE

Kini, dalam usaha mempromosikan penggunaan Pay Direct, pihak TNG turut hadir dengan promosi rebat sebanyak 20% untuk pembayaran tol terpilih berkenaan apabila pengguna menggunakan sokongan Pay Direct ini. Seperti biasa, anda diboleh pautkan kad fizikal TNG ke aplikasi dompet digital, dan menikmati rebat ini apabila menyentuh kad fizikal berkenaan pada plaza tol.

TNG Rebat Tol

Promosi ini diterhadkan penggunaan sebanyak 10 kali oleh setiap pengguna. Selain itu, had maksima pembayaran tol yang akan menerima rebat adalah untuk pembayaran tol bernilai RM3, dan pengguna akan menerima rebat maksima 60 sen.

Bagi anda yang sering menggunakan plaza tol DUKE, LKSA dan SMART, mungkin boleh menggunakan sokongan Pay Direct ini dan berjimat dalam pembayaran tol anda.

Sumber : amanz.my

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Tinggalkan Balasan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.